Als een enthousiast collectief trad het vierde aan tegen de Granaet 3 in Dokkum, voor de laatste zaalwedstrijd. De vorige wedstrijd tegen deze ploeg werd na een spannend slot gewonnen en het team wilde graag de zaalperiode met een overwinning afsluiten.

De wedstrijd begon spannend. Na een snelle voorsprong van de ROGgers, gingen de ploegen gelijk op. Het duurde even voordat ROG was gewend aan het achterverdedigen van de Dokkumers, wat in het begin lastig bleek. Door geduldig het schot uit te stellen en uiteindelijk deze tactiek keihard af te straffen liepen de groen-withemden in de laatste 10 minuten flink uit. Met een 6-12 voorsprong werd de kleedkamer opgezocht.

De tweede helft ging ROG rustig door met de score uitbouwen. Met name Michael en René Woest waren op schot, maar ook over alle andere schijven en spelers werd er gescoord. Het vierde zat het hele zaalseizoen al te wachten op het goed afmaken van de schoten en de langverwachte doelpuntenregen kwam dan nu eindelijk. De Granaet poogde nog een verandering teweeg te brengen door het inbrengen van twee uitstekende wissels, maar dit mocht niet baten. Zowel in de aanval als de verdediging was ROG rustig en scherp. Met power en focus werd de wedstrijd afgesloten met een klinkende 9-22 overwinning. Hopelijk wordt deze goede lijn vastgehouden door de ploeg op het veld!