Op 8 december trad het vierde van ROG aan tegen de studenten van stadsgenoot Parabool. Een vereniging vol oude bekenden, maar dit keer een team waar de meeste spelers nog niet tegen hadden gespeeld.

De paarshemden wist snel op flinke voorsprong te komen. Met een 5-1 achterstand leken de spelers van ROG een beetje moedeloos te worden. Het viel de ploeg te prijzen dat ze de kop niet helemaal lieten hangen en toch hun aanvallen wisten te belonen met een aantal doelpunten.

Met een 4-10 achterstand gingen de ploegen rusten. Gelegenheidscoach Sjoerd gaf de ploeg een compliment voor het puike verdedigingswerk, maar gaf aan dat in de aanval de slordigheidjes er echt uitgehaald moesten worden, wilden we hier niet volledig van de mat gespeeld worden.

De ROGgers gingen door met goed verdedigen, wat het aanvalsvak de ruimte gaf de goede kansen te zoeken en deze ook af te maken. De studenten gingen helaas ook door met scoren en met een 11-20 eindstand waren het vooral de ROGgers die zuur keken. Hoewel dit een terechte nederlaag was, had de ploeg meer willen laten zien dan op deze zaterdag het geval was.