Na een gelijkspel en twee overwinningen stond de laatste uitwedstrijd op het programma voor ROG 4. Op gras dit keer, tegen de Walden 5.

Met echte kicksen aan en een ijzersterke bank begon het team aan de wedstrijd. Het duurde even een paar minuten voordat ROG loskwam, maar toen dat gebeurde ging het ook echt LOS. Met soepele aanvallen, wist het team eindelijk weer eens te laten zien hoe makkelijk het kan scoren. Met name Reinate was enorm op schot, met vier doelpunten in de eerste helft alleen, maar alle ROGgers waren niet te houden voor het thuisteam. Het viel het team te prijzen dat ze zich bleven concentreren en veel kansen wisten te af te maken. Het was een attractieve eerste helft, met veel doelpunten van de wit-groenhemden. Met een fikse score van 2-9 gingen de ploegen rusten.

De tweede helft liet helaas een iets minder spelbeeld zien. ROG 4 zakte wat in en de Walden bleef fanatiek aanvallen en wist daarmee nog een aantal doelpunten te scoren. De Groningers waren echter niet van plan de overwinning nog uit handen te geven en herpakten zich. Ze wisten nog een zestal doelpunten te scoren en wonnen de wedstrijd met 9-15. De ploeg trakteerde zichzelf na de tijd op bier (in de kantine) en patat (in de Mac), wat een prachtige zaterdag!

Volgende week staat de eerste return alweer op het programma. ROG speelt dan tegen Harkema 2 en kan alle aanmoediging goed gebruiken, dus komt allen!