Na een weekend met ROG vlogs (what a fééééling), een toeristische route door het Twentse land genomen te hebben (met dank aan Ingrid haar navigeer kunsten) en last but not least ons lekker volproppen bij de McDonalds in Assen omdat die van Hoogeveen vol zit met andere korfbalteams, stond ons afgelopen zaterdag een rustig dagje op Kardinge te wachten.

Waar thrianta de voorkeur gaf aan het zonnetje en het nabij gelegen grasveldje, begon het vlaggenschip haar voorbereiding in de rust van ROG 2 met inschieten om zo het vizier op scherp te zetten.

In combinatie met de opzwepende woorden van José maar bovenal door de cabaretier in wording Jacob, moest het wel erg gek aflopen mocht er niet gewonnen worden.

En zo geschiedde. Laast genoemde met een scoringspercentage van 100% uit zijn eerste drie pogingen zorgde er samen met de andere drie heren voor dat er een 7-5 voorsprong op het score bord stond. Nadat ook Ilona en Anja hun flitsende acties tot een doelpunt hadden bekroond gingen de teams met 10-6 de rust in.

ROG 1 wist deze voorsprong de tweede helft verder uit te breiden met zo nu en dan mooie aanvallen.

Verder was het niet een heel indrukwekkende pot en is er nog steeds ruimt voor verbetering. Maar laten we dat nou nèt bewaren voor komend weekend als onze directe concurrent/stadsgenoot de Parabool op het programma staat!