De matige seizoensstart was ROG 2 niet in de koude kleren gaan zitten. Nipt verlies tegen CSL 2 en een slappe pot tegen Mid Fryslan 3 de afgelopen week zorgde ervoor dat ROG 2 puntloos onderaan staat. Mede-hekkensluiter Hoogkerk 2 kwam op bezoek op een winderig maar zonnig Kardinge, waar er voor belangrijke punten gespeeld zou worden.

Pas in de 8e minuut werd de eerste goal van de wedstrijd gestoord door Edwin, waarnaar Hoogkerk snel iets terug deed en zelfs uitliep naar een 1-5 voorsprong. Nog net voor rust liep Tessa haar tegenstander voorbij en smeet de bal omhoog, wat resulteerde in een mooie goal. Kansen zat voor ROG, maar er vielen slechts 2 goals in de eerste helft, wat overduidelijk te weinig is.

Er waren dus nog 30 minuten over om de wedstrijd te keren. Antal en Annet zorgden voor de eerste goals, waarna Hoogkerk het gat voor de laatste keer op twee wist te brengen. Hierna ging ROG erop en erover. Na
een 7-7 wist Hoogkerk de korf niet meer te raken terwijl ROG nog even door bleef scoren. Annet kreeg twee stippen mee die Koen keurig afrondde en in de slotminuten van de wedstrijd kon ROG zelfs uitlopen naar 12-7.
Hierna blies de scheids voor het einde van de wedstrijd.

Komende zaterdag staat in het teken van de Parabool-ROG dag, alle seniorenteams mogen hier aantreden op het mooie Zerniketerein. Komt dat zien!