ROG 2, uitkomend in de reserve eerste klasse, heeft een lastig jaar voor de boeg. De eerste wedstrijd tegen LDODK 3 werd verloren. Zaterdag 15 september stond de wedstrijd tegen CSL 2 op de planning.

Een aantal oude Parabolers hebben de ROG-selectie aangevuld en hiervan zijn lange slungel Koen, vliegensvlugge Karin en haar vriend Rienk in het tweede beland. Daarnaast is de welbekende Tjerk weer een vaste waarde voor het tweede.

Door twee kansen rond de korf van Edwin kwam ROG al snel op een voorsprong, die gedurende de eerste helft niet weggeven werd. Echter, door slordigheid in de afronding aan de kant van ROG wisten zij niet uit te lopen en werd met een stand van 7-6 de kleedkamer opgezocht. Na de rust bleef ROG onzuiver in de afronding. Daarentegen had CSL het op de heupen gekregen en scoorde onder hoge druk knappe afstanders. ROG bleef aanhaken maar kon de voorsprong niet meer terugpakken. In een spannende slotfase waarin ROG nog terugkwam tot 16-16 werd in de laatste minuut de winnende goal gemaakt door CSL.

Hoewel het verlies onnodig was en hierdoor extra zuur aanvoelde, biedt de wedstrijd perspectief voor de rest van het seizoen.