Zaterdag 15 september traden de vedettes van vier aan tegen het tweede van DWA/ARGO. Vorige wedstrijd werd er vrij roemloos verloren van Harkema 2, dus het team was er extra op gebrand om deze wedstrijd meer te laten zien.

Het aanvalsvak moest wederom even wennen. Er werden eindeloos veel aanvallen opgezet, met prachtige kansen. Het afmaken liet helaas wederom te wensen over, daarom duurde het allemaal wat langer. Desondanks wist de aanval wel de voorsprong te versieren, waarna DWA/ARGO snel gelijk wist te maken. Het tweede aanvalsvak mocht ook even haar kunsten laten zien, helaas wist DWA/ARGO snel weer te scoren en waren zij gedoemd om het grootste gedeelte van de wedstrijd te verdedigen. Er vielen niet ontzettend veel doelpunt (sorry publiek) en de teams gingen met een 4-7 ruststand de kleedkamers opzoeken.

Het spelbeeld veranderde weinig in de tweede helft. Han deed zijn vak bepaald geen plezier. Elke keer als zij de verdediging mochten verlaten om aan te vallen mikte hij de ballen erin. Met twee treffers wist hij de moed erin te houden voor de wit-groen hemden. Er werd in het aanvalsvak ontzettend hard gewerkt, eigenlijk hadden de spelers een stuk meer doelpunten verdiend, maar dezen wilden helaas niet vallen. Met een 7-9 eindstand stapten de spelers van het veld. Volgende week tegen Mid Fryslan/Jansma Burdaard 5 zullen zij dus azen op de eerste punten!