De competitie is op de helft en met een eerste plek staat ROG 2 er goed voor. Zaterdag 13 januari mocht het tweede team aantreden tegen de hekkensluiter van de competitie, Sparta 2. In de uitwedstrijd werd er met 11-21 gewonnen, waar ROG vooral in de tweede helft het verschil maakte. Coach Mark waarschuwde voorafgaand aan de wedstrijd voor onderschatting.

Met dit in de oren geknoopt schoot ROG uit de startblokken. Tessa opende de wedstrijd met een doorloopbal en hierna liep de stand op naar 5-1 door goals van Margriet, Edwin en Dieko. Hierna kwam Sparta langzaamaan steeds een stapje dichterbij. De stand ging van 8-4 naar 10-8. Dit was eveneens de ruststand.

Ook na de rust was ROG de beter spelende partij, maar was onzuiver in de afronding waardoor Sparta angstaanjagend dichtbij bleef. Sparta kwam terug tot 12-11. Zöe en Sophia wisten veel kansen te creëren maar het ontbrak hem in de afronding. Rebounders Stefan en Edwin werden eruit gehaald voor spitsen Robert en Jelle en het vak ging over de heren spelen. Vanuit de korfzone wist Sophia een belangrijke goal te maken door een afvallende bal te scoren.

Met 13-11 en nog een paar minuten te spelen had ROG 2 de wedstrijd uit kunnen spelen. Sparta daarentegen rook mogelijkheden en bracht nog een aantal belangrijke wissels in het veld. Deze wisten echter geen potten meer te breken en ROG won met 14-13 na een spannende pot.

Margriet 4, Edwin 3, Dieko en Sophia elk 2, Tessa, Stefan en Zöe elk 1.