Het was jullie vast al opgevallen, maar het derde van ROG gaat lekker. Na een valse seizoenstart, waarin het team zich verslikte tegen CSL4, is er in de wedstrijden hierna punt na punt binnen gesleept. 9 december, op de mooiste dag van het jaar (ROG dag) stond de wedstrijd tegen De Walden 5 op de planning, een team die ook goede prestaties neerzet in de reserve derde klasse.

Na een vrij doelpuntloze start van beide ploegen, wist ROG met een voorsprong te beginnen. Een strafworp, een uitgespeelde actie, simpele afstandschotjes, doorloopballen, het kostte soms wat moeite maar de ROGgers wisten uiteindelijk telkens wel te scoren. Zo ook De Walden, die vooral van afstand met scherp wist te schieten. Met een 9-9 ruststand zochten de ploegen de kleedkamers op.

Hoewel de ploegen zeer aan elkaar gewaagd waren en beide weinig fouten maakten, begon ROG in de tweede helft uit te lopen. De Walden leek hun meeste kruid verschoten, en hoewel de aanvallen wat minder soepel liepen dan in de eerste helft van de wedstrijd, wist het derde een voorsprong te pakken en vast te houden. Hoewel het compliment gemaakt mag worden naar de sportieve tegenstanders uit Oen- en Tytsjek dat zij tot de laatste minuut hard werkten, moesten zijn hun meerdere erkennen in ROG 3. Met een 18-15 overwinning stapten de ROGgers tevreden het veld af. Samen met CSL4 staan zij nu bovenaan.