De leukste korfbalvereniging uit Groningen zoekt een nieuwe trainer/coach voor de senioren 1!

High Fives

ROG is een club waarbij iedereen welkom is en gezelligheid hoog in het vaandel staat, maar waar we ook met ROG 1 graag weer willen terugkeren in de 1e klasse. Ben jij een trainer/coach die toe is aan een nieuwe stap in je coachende carrière? En wil jij werken in de stad van d'Olle Grieze met een gemotiveerde spelersgroep van ervaren en jonge talenten? Waarbij jij als coach net zo graag een biertje doet na de wedstrijd met de spelers om na te praten?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geïnteresseerd? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contactpersoon Joep Bruin.
Vind ons ook op Instagram en Facebook