Sinds gisteren staat in de Play Store (Android) en de App Store (iOS) de KNKV Wedstrijdzaken app. Deze app is de opvolger van de Sportlinked app, die vanaf heden ook niet meer werkt. Het kan zijn dat nog niet elke gebruiker de nieuwe app kan vinden, probeer het dan later nogmaals. Bij beide aanbieders wordt e.e.a. gefaseerd beschikbaar gesteld.

Het is dus noodzakelijk voor coaches en scheidsrechters om de nieuwe app te downloaden voor aanvang van de competitie!
Inloggen kan met dezelfde gegevens als in de Sportlinked app. Voorwaarde is wel dat dit mailadres gelijk is aan de lidgegevens in Sportlink Club. Is je mailadres anders dan bij de ledenadministratie bekend is, geef dit dan even door aan Sjoerd (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)