doneer een bal

De aanschaf van nieuwe korfballen is altijd weer een hele uitgave. Helemaal nu onze vereniging de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen.

Samen in actie

Met deze actie kan iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt een bal doneren aan de club. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat onze club in ieder geval niet hoeft te bezuinigen op het belangrijkste onderdeel van het spelletje: de ballen!

Kijk nu op https://www.actielink.nl/rog/ voor meer informatie en de mogelijkheid om te doneren.

lege flessen teamCOOP LEWENBORG heeft C.K.V. ROG uitgekozen voor de nieuwe spaaractie.

Het statiegeld kun je doneren aan de club, zij verdubbelen het uiteindelijke bedrag!
Dus breng al je lege flessen/kratten naar de COOP lewenborg! Zo kunnen we samen hopelijk een mooi bedrag ophalen voor onze club. (actie is tot eind juni!)

voor Jeugd en senior leden van c.k.v ROG.

Op iedere dinsdagavond van 18.00 – 18.30 is er een gratis inloopspreekuur in de fysiotherapiepraktijk op Kardinge in het Alfa-college!

Loop binnen zonder afspraak voor een vrijblijvend advies van de sportfysiotherapeut. Ook voor een gratis second opinion van onze ervaren fysiotherapeuten kun je gebruik maken van ons inloopspreekuur.

Adres: Kardingerweg 48, 9735 AH, ingang achterzijde tegenover de kartbaan.

Groningen Sport Revalidatie

Groningen Sport RevalidatieZaterdagavond 2 juni is uit een veld van 15 deelnemers de winnaar van de loting voor het hoofdsponsorschap voor seizoen 2018-2019 bekend gemaakt: 

Groningen Sport Revalidatie, sportfysiotherapiepraktijk op Kardinge.