Komende zaterdag is tijdens de feestelijke afsluiting van het seizoen ook de verloting voor het hoofdsponsorschap. Wie staat er komend seizoen op de shirts van onze selectie te pronken? De loten vliegen de deur uit, dus wanneer jij nog een goede kanditaat hebt voor deze gouden kans heb je nog maar kort de tijd om in actie te komen.

Het bedrijf waar je werkt, die leuke winkel waar je wekelijks komt of een startende ondernemer op zoek naar exposure... Je kan het zo gek niet bedenken!
Voor meer informatie en flyers kan je terecht bij de sponsorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar doe het snel, want het is zaterdag voordat je het weet!

Spelregels: Hoofdsponsor voor maar € 250

Op 1 Januari 2018 zijn ROG-lid Fopko Bouwkamp en Willemien Kuipers trotse ouders geworden van dochter Mirte! Fopko en Willemien, van harte gefeliciteerd met jullie dochter. We hopen Mirte snel te kunnen bewonderen op het veld.

mirte sara mirte sara2

Sponsor Kliks: gratis sponsoren!
  • Pizza of shoarma bestellen?
  • Een tafeltje reserveren in de stad?
  • Op zoek naar een nieuwe smartphone?
  • Overstappen van energieleverancier?
  • In de markt voor een nieuwe liefde?

Je kan het zo gek niet bedenken, of je kan het online regelen. Wanneer je dat via Sponsorkliks doet kan je gratis de vereniging sponsoren!

Hoe werkt het? Ga via de banner of via deze link naar het overzicht van aanbieders. Volg die link naar de winkel van je keuze en plaats je bestelling zoals je gewend bent. Voor elke bestelling gaat er een klein bedrag naar ROG, zonder dat het jou iets kost!

Verkoopavond 19 oktober

Aanstaande donderdagavond organiseren wij samen met Onlykorfbal.nl een heuse ‘pas-avond’ in de kantine.

Tussen 18:30 tot 20:00 is iedereen welkom om nieuwe zaalschoenen uit te zoeken & te passen. Er zijn verschillende merken/maten aanwezig ook voor de jeugd!

Wij hopen op een hoge opkomst!

PS. Je kunt dan gewoon pinnen.