Op 1 Januari 2018 zijn ROG-lid Fopko Bouwkamp en Willemien Kuipers trotse ouders geworden van dochter Mirte! Fopko en Willemien, van harte gefeliciteerd met jullie dochter. We hopen Mirte snel te kunnen bewonderen op het veld.

mirte sara mirte sara2

Sponsor Kliks: gratis sponsoren!
  • Pizza of shoarma bestellen?
  • Een tafeltje reserveren in de stad?
  • Op zoek naar een nieuwe smartphone?
  • Overstappen van energieleverancier?
  • In de markt voor een nieuwe liefde?

Je kan het zo gek niet bedenken, of je kan het online regelen. Wanneer je dat via Sponsorkliks doet kan je gratis de vereniging sponsoren!

Hoe werkt het? Ga via de banner of via deze link naar het overzicht van aanbieders. Volg die link naar de winkel van je keuze en plaats je bestelling zoals je gewend bent. Voor elke bestelling gaat er een klein bedrag naar ROG, zonder dat het jou iets kost!

Verkoopavond 19 oktober

Aanstaande donderdagavond organiseren wij samen met Onlykorfbal.nl een heuse ‘pas-avond’ in de kantine.

Tussen 18:30 tot 20:00 is iedereen welkom om nieuwe zaalschoenen uit te zoeken & te passen. Er zijn verschillende merken/maten aanwezig ook voor de jeugd!

Wij hopen op een hoge opkomst!

PS. Je kunt dan gewoon pinnen.

Groningen Sport Revalidatie

Verheugd mogen wij aankondigen dat ROG een samenwerking aangaat met Groningen Sport Revalidatie.

De fysiopraktijk is specialist op het gebied van sportfysiotherapie en revalidaties na operaties. Ze zijn gevestigd op Kardinge, in het Alfa college!

Allen,

Dank voor de enorm grote opkomst vandaag. In al mijn jaren bij ROG kan ik het me niet heugen dat de kantine zo vol heeft gezeten bij een ALV. Ook dank aan de ouders die aanwezig konden zijn; ook dat is een goed teken.

Woensdagavond 25 februari waren de F-jes van ROG te zien op OOGTV. Je kunt het nu online terugkijken.

F1 op oogtv