Korte samenvatting: we verwachten van alle senioren dat ze in het bezit zijn van het Certificaat Verantwoord Alcohol Verstrekken. Dat kan je halen via https://verantwoordalcoholverkopen.nl/sport/#/
Het behaalde certificaat kan je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoals je hebt kunnen lezen mag de kantine weer gebruikt worden. Behalve aan de regels rondom Corona, moeten we ook gewoon voldoen aan de 'normale' wettelijke regels. Een van de regels voor het serveren van alcohol is dat mensen bij de bar op de hoogte zijn van alle regels rondom alcoholverstrekking. Hiervoor dien je een online toetsje te maken. Als je dat goed doet krijg je hiervoor een certificaat.

Via het NOC*NSF kan je online dit Certificaat Verantwoord Alcohol Verstrekken halen. Je kan direct de toets doen, maar alle informatie die je moet weten kan je daar ook terugvinden. Het is maar een eenvoudige toets, veel gemakkelijker dan die korfbalregels. Kijk op https://verantwoordalcoholverkopen.nl/sport/#/ voor alle informatie.

Veel leden zijn al in het bezit van dit certificaat. Ben je er niet zeker van dat we je certificaat al hebben, vraag het dan even.
Mocht je in het bezit zijn van het diploma Sociale Hygiene, dan hoef je dit IVA certificaat niet te halen, maar stuur dan wel (een kopie van) je diploma naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.