Vrijdag 10 maart gaat ROG van start met de Schoolsportclub (SSC) in de gymzaal van Basisschool het Karrepad. Kinderen van groep 3 t/m 6 pad mogen drie keer gratis en vrijblijvend komen meetrainen bij de SSC. De SchoolSportClub heeft tot doel kinderen structureel sport aan te bieden in hun eigen wijk of in de buurt van school. De SSC Korfbal is tot stand gekomen door een samenwerking van het Huis van de Sport/B-slim en ROG.

Waar de kinderen normaal gesproken naar de vereniging toe moeten, brengt de SSC de sport naar de kinderen toe. Op vrijdagmiddag kan na schooltijd van 13.15-14.15 uur getraind worden in de gymzaal van het Karrepad. De trainingen worden verzorgd door Edwin Teijema. Vinden de kinderen het korfballen leuk, dan kunnen ze na de 3 kennismakingstrainingen lid worden van ROG. Ze kunnen dan op vrijdag door blijven trainen in het Karrepad en/of mee gaan doen met de reguliere trainingen en wedstrijden.

De Schoolsportclub richt zich in eerste instantie op kinderen van het Karrepad, maar ook andere kinderen kunnen zich hiervoor aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. ROG-leden uit groep 3 t/m 6: als jullie een extra training willen op vrijdagmiddag, dan zijn jullie ook van harte welkom!!