Nog even en dan gaan de (jeugd)wedstrijden weer van start in de zaal. Een mooi moment om ook voor de jongste jeugd weer te gaan trainen. In het zaalseizoen combineren we de Kangoeroes en de f-jes, met voldoende trainers om ook apart oefeningen te doen. De wens en bedoeling is om op het veld, mei 2023, te kunnen starten met wedstrijden voor de f-jes en dan doordeweek een training. 

Op zaterdag 27 juni 2020 organiseert het jeugdbestuur een korfbal-sportinstuif van 10.00-12.00 uur voor alle kinderen (leden en niet-leden) tot en met 12 jaar! Het wordt een ochtend vol (korfbalgerelateerde)sportieve activiteiten. Jij bent er toch ook bij?! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe het snel, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Deelname is gratis en na afloop krijgen alle deelnemers een leuk presentje.
korfbal sportinstuif

Voor wie:
Kinderen tussen 6 en 12 jaar
Wat:
Korfbal trainen
Waar:
Sportpark Kardinghe Clubhuis ‘t Mikpunt Koerspad 25 9735 AK Groningen.
Wanneer:
Wekelijks maandag van 17.30-18.30 uur
Kleding:
Sportkleding voor buiten

Wil je meer informatie of graag meetrainen bij de Kangoeroes of E1 of C1? Neem dan even
contact op met Hinke Boomsma via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-13539574.

Vrijdag 10 maart gaat ROG van start met de Schoolsportclub (SSC) in de gymzaal van Basisschool het Karrepad. Kinderen van groep 3 t/m 6 pad mogen drie keer gratis en vrijblijvend komen meetrainen bij de SSC. De SchoolSportClub heeft tot doel kinderen structureel sport aan te bieden in hun eigen wijk of in de buurt van school. De SSC Korfbal is tot stand gekomen door een samenwerking van het Huis van de Sport/B-slim en ROG.