Zin om kennis te maken met korfbal en ben je tussen de drie en zes jaar? Kom dan langs bij onze gezellige Kangoeroe-trainingen! Spelenderwijs kennismaken met korfbal, en gezellig samen spelen.

Op het veld zullen onze kangoeroes vier keer trainen tijdens thuisspeeldagen van de jeugd. De data zijn:

  • 22 april
  • 13 mei
  • 3 juni
  • 17 juni

Je kan ons deze zaterdagen vinden van 10.00 tot 11.00 op ons korfbalveld van sportpark Kardinge.

Kinderen vanaf zes jaar zijn welkom om mee te trainen op maandagavond tussen 18.00 en 19.00

Kom je voor het eerst of heb je vragen? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op naar een mooi zonnig voorjaarsseizoen met veel korfbal en speel plezier!

Op zaterdag 27 juni 2020 organiseert het jeugdbestuur een korfbal-sportinstuif van 10.00-12.00 uur voor alle kinderen (leden en niet-leden) tot en met 12 jaar! Het wordt een ochtend vol (korfbalgerelateerde)sportieve activiteiten. Jij bent er toch ook bij?! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe het snel, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Deelname is gratis en na afloop krijgen alle deelnemers een leuk presentje.
korfbal sportinstuif

Voor wie:
Kinderen tussen 6 en 12 jaar
Wat:
Korfbal trainen
Waar:
Sportpark Kardinghe Clubhuis ‘t Mikpunt Koerspad 25 9735 AK Groningen.
Wanneer:
Wekelijks maandag van 17.30-18.30 uur
Kleding:
Sportkleding voor buiten

Wil je meer informatie of graag meetrainen bij de Kangoeroes of E1 of C1? Neem dan even
contact op met Hinke Boomsma via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-13539574.

Vrijdag 10 maart gaat ROG van start met de Schoolsportclub (SSC) in de gymzaal van Basisschool het Karrepad. Kinderen van groep 3 t/m 6 pad mogen drie keer gratis en vrijblijvend komen meetrainen bij de SSC. De SchoolSportClub heeft tot doel kinderen structureel sport aan te bieden in hun eigen wijk of in de buurt van school. De SSC Korfbal is tot stand gekomen door een samenwerking van het Huis van de Sport/B-slim en ROG.