Op vrijdagavond 15 oktober 2021 zal de Algemene Ledenvergadering van CKV ROG plaatsvinden in onze eigen kantine. Houd deze avond dus alvast vrij in de agenda, immers, het is meer dan een verplichting; een algemene ledenvergadering is het hoogste bestuursorgaan van de vereniging en biedt daardoor dé mogelijkheid om gezamenlijk na te denken over onze vereniging.

Beste leden,

De concept notulen van de afgelopen ALV van 11 oktober 2019 zijn te bekijken op het interne gedeelte van de ROG website na inloggen. Dit zijn de concept notulen welke uiteraard nog officieel vastgesteld dienen te worden op de komende ALV, maar we maken ze nu al beschikbaar.

Ben je wel lid, maar heb je nog geen inloggegevens voor de website? Stuur dan even een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De sportvereniging is een belangrijke omgeving in het leven van een kind. Op de sportvelden en langs het kunstgrasveld wordt vaak nog in het zicht van kinderen gerookt. Zien roken, doet roken. Een rookvrij sportterrein geeft kinderen het goede voorbeeld, beschermt kinderen tegen de verleiding om te gaan roken en voorkomt het schadelijke meeroken.

Beste (ouders van) leden der CKV ROG,

Op vrijdagavond 11 oktober 2019 zal de Algemene Ledenvergadering van C.K.V. R.O.G. plaatsvinden in onze eigen kantine. Houd deze avond dus alvast vrij in de agenda, immers, het is meer dan een verplichting; een algemene ledenvergadering is het hoogste bestuursorgaan van de vereniging en biedt daardoor dé mogelijkheid om gezamenlijk na te denken over onze vereniging.

Tijdens de vergadering zullen onder andere alle commissies hun jaarplannen presenteren.

We hopen jullie allen vrijdag de 11e te verwelkomen. De agenda en bijlagen zullen binnenkort worden verzonden.

De notulen van de vorige ALV zijn voor leden te downloaden via 

Op vrijdagavond 14 juni 2019 zal de Algemene Ledenvergadering van C.K.V. R.O.G. plaatsvinden in onze eigen kantine. Houd deze avond dus alvast vrij in de agenda, immers, het is meer dan een verplichting; een algemene ledenvergadering is het hoogste bestuursorgaan van de vereniging en biedt daardoor dé mogelijkheid om gezamenlijk na te denken over onze vereniging.

Tijdens deze vergadering zullen onder andere alle commissies hun jaarverslagen presenteren. De agenda en bijlagen zullen t.z.t. worden verstuurd.

De concept notulen van de afgelopen vergadering (12 oktober 2018) zijn alvast te vinden op de ROG-website na inloggen onder ‘Over ROG’ - ‘Documenten’ - ‘ALV’.

We hopen jullie allen vrijdag 14 juni te verwelkomen.

Op vrijdagavond 1 juni 2018 vindt de Algemene Ledenvergadering van C.K.V. R.O.G. plaats in onze eigen kantine. Houd deze avond dus alvast vrij in de agenda, immers, het is meer dan een verplichting; een algemene ledenvergadering is het hoogste bestuursorgaan van de vereniging en biedt daardoor dé mogelijkheid om gezamenlijk na te denken over onze vereniging.

Zie hieronder een link naar de enquête van de Gemeente Groningen mbt een tevredenheidsonderzoek over de sporthallen in Groningen. Als club gebruiken we o.a Beijum, Kardinge, Lewenborg en Stoepemaheerd. Voor elke hal kan een afzonderlijk formulier worden ingevuld.

Graag nodigen we namens Sport050 iedereen uit deze enquête in te vullen. Het kost niet veel tijd om in te vullen en met een duidelijk signaal van iedereen van onze club omtrent de sporthallen kan Sport050 hopelijk goed gaan kijken wat er verbeterd kan worden en hierop acteren.

Vanaf seizoen 2018-2019 zal José Berkenbosch aan het hoofd staan van de selectie van Rondom d’Olle Grieze. Na enkele verkennende gesprekken waren beide partijen er al snel uit dat zij een samenwerking aan wilden gaan.

Enige tijd geleden hebben wij via de mail een enquête van het KNKV bij jullie uitgezet voor een Veilig Sportklimaat. Voor degenen die de vragenlijst hebben ingevuld, heel erg bedankt. Dit helpt ons als vereniging voor meer inzage in waar wij nog aan moeten werken.

Door metaalmoeheid begaf 2 weken geleden 1 van de 2 wedstrijdpalen het en door de leeftijd van deze paal was een nieuwe niet meer leverbaar. Een paal van KV Drachten hielp ons het eerste weekend uit de brand, waarvoor onze dank. Echter de meeste dank gaat uit naar onze eigen Gerben.