Op vrijdagavond 14 juni 2019 zal de Algemene Ledenvergadering van C.K.V. R.O.G. plaatsvinden in onze eigen kantine. Houd deze avond dus alvast vrij in de agenda, immers, het is meer dan een verplichting; een algemene ledenvergadering is het hoogste bestuursorgaan van de vereniging en biedt daardoor dé mogelijkheid om gezamenlijk na te denken over onze vereniging.

Tijdens deze vergadering zullen onder andere alle commissies hun jaarverslagen presenteren. De agenda en bijlagen zullen t.z.t. worden verstuurd.

De concept notulen van de afgelopen vergadering (12 oktober 2018) zijn alvast te vinden op de ROG-website na inloggen onder ‘Over ROG’ - ‘Documenten’ - ‘ALV’.

We hopen jullie allen vrijdag 14 juni te verwelkomen.

Op vrijdagavond 1 juni 2018 vindt de Algemene Ledenvergadering van C.K.V. R.O.G. plaats in onze eigen kantine. Houd deze avond dus alvast vrij in de agenda, immers, het is meer dan een verplichting; een algemene ledenvergadering is het hoogste bestuursorgaan van de vereniging en biedt daardoor dé mogelijkheid om gezamenlijk na te denken over onze vereniging.

Zie hieronder een link naar de enquête van de Gemeente Groningen mbt een tevredenheidsonderzoek over de sporthallen in Groningen. Als club gebruiken we o.a Beijum, Kardinge, Lewenborg en Stoepemaheerd. Voor elke hal kan een afzonderlijk formulier worden ingevuld.

Graag nodigen we namens Sport050 iedereen uit deze enquête in te vullen. Het kost niet veel tijd om in te vullen en met een duidelijk signaal van iedereen van onze club omtrent de sporthallen kan Sport050 hopelijk goed gaan kijken wat er verbeterd kan worden en hierop acteren.

Vanaf seizoen 2018-2019 zal José Berkenbosch aan het hoofd staan van de selectie van Rondom d’Olle Grieze. Na enkele verkennende gesprekken waren beide partijen er al snel uit dat zij een samenwerking aan wilden gaan.

Enige tijd geleden hebben wij via de mail een enquête van het KNKV bij jullie uitgezet voor een Veilig Sportklimaat. Voor degenen die de vragenlijst hebben ingevuld, heel erg bedankt. Dit helpt ons als vereniging voor meer inzage in waar wij nog aan moeten werken.

Door metaalmoeheid begaf 2 weken geleden 1 van de 2 wedstrijdpalen het en door de leeftijd van deze paal was een nieuwe niet meer leverbaar. Een paal van KV Drachten hielp ons het eerste weekend uit de brand, waarvoor onze dank. Echter de meeste dank gaat uit naar onze eigen Gerben.

Beste (ouders van) leden,

Dit jaar zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden op Vrijdag 9 juni 2017. De vergadering wordt gehouden in onze eigen kantine 't Mikpunt op sportpark Kardinge. De inloop van deze vergadering zal om 19.30 uur zijn en de vergadering zelf zal beginnen om 20.00 uur.

Op 28 maart is ons lid Kristen Oeseburg bevallen van zoon Daan. Kristen en Robbert, van harte gefeliciteerd met jullie zoon! We hopen Daan snel te kunnen bewonderen op het veld.

Samen bouwen aan het plan voor de toekomst

Korfballers, verenigingen en het KNKV hebben passie voor de korfbalsport en delen gezamenlijke doelen. Toch staan we op afstand van elkaar en zijn we verdeeld over het land en hebben ieder onze eigen focus. Hoe kunnen we de ideeën en ambities met elkaar delen en samen bouwen aan de toekomst.