kamp2017

Ben jij er dit jaar ook weer bij?

Waar? Kampeerboerderij Het Oosthuis, vlakbij Borger

Wanneer? 16 juni, 18.30 uur - 18 juni, 15.00 uur

Wie? Alle ROG-leden

Kosten? 37.50 Euro

Opgeven? HIER

Dit jaar vindt het plaats op 16, 17 en 18 juni. Anders dan andere jaren gaan we dit jaar met z'n allen in een kampeerboerderij! Geef je dus snel op via onderstaande link:

https://goo.gl/forms/3H4QwuLYcFUzvTsB3

Op 15 oktober is de laatste thuisspeeldag van 2016 en dus reden voor een veldseizoenafsluitingsfeest! Vooraf aan dit spectaculaire feest zal onze nieuwste ROG kokkin Joke een heus driegangendiner gaan koken!

Afgelopen zaterdag zijn er tijdens de strandspellen allemaal foto's gemaakt. Dus wil je jezelf nog eens in actie zien, of kijken welke tactiek andere teams gebruikten?

Nog 1½ maand en dan is het al zover! We gaan kamperen bij De Vledders in Schipborg! Je kan je opgeven door in de onderstaande link je gegevens in te vullen. De kosten zijn net als vorig jaar 35 euro per persoon. De deadline voor opgave is donderdag 26 mei.

Opgaveformulier Kamp 2016

We hopen jullie allemaal weer te zien!

Op vrijdag 1 april kwamen 17 bakkers naar de eigen ROG kantine voor ‘Heel ROG Bakt!

Door de JeugdAC waren verschillende recepten opgezocht en inkopen gedaan voor een paar uur lekker bakken. Onder andere chocolade, vanillesuiker, cakemeel, aardbeien en M&M’s werden door de jonge koks omgetoverd tot heerlijke taarten, cakes en koekjes.

We willen graag alle leden / supporters / sponsoren / vrijwilligers / fans uitnodigen om er weer een leuk feestje van te maken.

Zo zullen er activiteiten zijn voor de jeugd, een loterij, spelers opkomst, heerlijk eten in de kantine......
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.. dus nodig zoveel mogelijk mensen uit en schreeuw ROG naar de overwinning!

Het programma in de sporthal in Beijum ziet er als volgt uit: