ROG is op zoek naar nieuwe sponsoren en dan vooral ook naar een nieuwe hoofdsponsor! Voor komend seizoen hebben we een actie bedacht waarbij we sponsoren zowel een ROG-exposurepakket als een kans op het hoofdsponsorschap bieden.

Hoe werkt het

Als je een lot van € 250,- koopt, ontvang je altijd het ROG-exposure pakket voor het seizoen 2018-2019

Dit bestaat uit:

• Banner op www.rog-korfbal.nl
  • Advertentie in clubblad ‘The ROG Times’ (5 edities)
  • Social media promotie via Facebook
  • Plaats in de sponsordisplay in de kantine op sportpark Kardinge
  • Gratis deelname aan buffetten op ROG dagen
  • Gratis toegang tot alle wedstrijden

De winnaar van de loting wordt hoofdsponsor van ROG voor het seizoen 2018-2019:

• Uw logo op de borst van het wedstrijdshirt van ROG 1 én ROG 2
  • U betaalt géén aanvullende kosten voor deze shirts
  • U ontvangt het premium exposurepakket

Spelregels loting:

• Deelname is mogelijk van 1 februari 2018 tot en met 31 mei 2018.
  • U kunt één of meerdere loten kopen ter waarde van EUR 250,- per lot. Zodra de betaling is ontvangen, zal de vereniging het lot verstrekken aan de deelnemer.
  • In totaal worden minimaal 12 en maximaal 20 loten uitgegeven door de vereniging.
  • Indien een partij zich vóór 31 mei 2018 meldt die hoofdsponsor wil worden voor een bedrag van EUR 5.000, zal de loting worden geannuleerd en zal de inleg worden gerestitueerd aan de deelnemers.
  • Indien er per 31 mei 2018 minder dan 12 loten zijn verkocht, wordt de loting geannuleerd en zal de inleg worden gerestitueerd aan de deelnemers.
  • De loting vindt plaats op 2 juni 2018, tijdens de feestelijke ROG-dag ter afsluiting van het veldseizoen
  • De loting zal worden uitgevoerd door een bestuurslid van de vereniging. Een onafhankelijke derde zal toezien op een eerlijk verloop van de loting.
  • Uiteraard zijn alle deelnemers en (oud-)leden van de vereniging van harte welkom om de loting bij te wonen.

Actie voor (oud-) leden:

Uiteraard kunnen we bij deze actie alle mogelijke hulp gebruiken. Denk hierbij aan je werkgever, familie, buren, de vriendelijke bakker waar je altijd brood koopt etc. etc.

De eerste zes (oud-) ROG-ers die een lot verkopen, ontvangen gratis deelname aan de BBQ + 2 consumpties tijdens de ROG-dag van 2 juni.