Zaterdag 27 januari stond voor ROG 3 de return tegen Parabool 5 op het programma. Vorige keer werd met grote cijfers gewonnen, maar de Parabool stond keurig op een derde plekje en moest dus zeker niet onderschat worden.

ROG begon voortvarend aan de wedstrijd, en in de eerste aanval wist JT langs zijn tegenstander te komen en een doorloopbal af te ronden. De Parabool wist hier vrij snel een antwoord op te geven en tot een 3-3 stand gingen de ploegen gelijk op. Toen wist Sjoerd een mooie afstander in de korf te leggen en Femke een doorloopbal te scoren. De Parabool wist hier nog een punt tegenover te zetten en met 6-4 stond de laatste spannende score op het bord.

Rixt wist een omdraaibal te scoren en Greetje gaf vanuit de ruimte René aan, die slim vrij wist te komen van zijn tegenstander. In deze fase van de wedstrijd klapte ROG over haar tegenstander heen en wist een gat te slaan van zes doelpunten. Met een 14-8 ruststand werden de kleedkamers opgezocht.

De Parabool kwam sterk uit de kleedkamer en wist gelijk een afstandsschot te scoren. Gelukkig wisten René en Rixt hier gelijk een antwoord op te geven en kwam de voorsprong niet in gevaar. Beide vakken combineerden gemakkelijk. De heren wisten de dames goed te steunen en Hester maakte een doorloopbal af. Andersom wisten ook de dames de korf goed neer te zetten voor de heren en profiteerden Sjoerd, René, Chris en JT hiervan door hun heer af te schudden en een doelpunt te scoren.

Na een actie van Greetje en Rixt wist laatstgenoemde een doorloopbal af te ronden en met een score van 21-11 stokte de doelpuntenregen van ROG 3 een beetje. Voor extra versterking werd Michaël het veld ingebracht, die het nodige gevaar stichtte voor de moegestreden heren van de Parabool. Beide ploegen wisten nog een aantal doelpunten te scoren en met een 23-12 eindstand mochten de spelers 3 de kantine opzoeken om te genieten van een overwinningsbiertje.