Na het veldseizoen is er heel wat verandert voor dit team. Zo bestaat de D1 nu uit 12 kinderen en staan er wel 5 trainers voor hun klaar. De heren in dit team zijn: Luuk, Eric, Giaro, Thijs, Senna, Leo en Lasse. En de dames zijn: Yara, Kim, Serena, Anniek en Marij.

In de mooie kleurrijke sporthal; de Kloosterveste, begonnen we na een kort praatje van Stefan en de uitleg van Jildou haar wisselschema, al om 9 uur (!!) met de wedstrijd. We begonnen goed. Iedereen had er zin in en dit was terug te zien in het spel. AVO had veel op de doorloopballen getraind en dit was voor ons af en toe lastig te verdedigen. AVO kwam hierdoor op een voorsprong van 1-0. Na 12,5 minuut gingen we wisselen en mocht het andere vak aanvallen. Dit vak kon door goed samenspel 2 keer tot score komen, door 2 mooie schoten van Luuk en Yara. Met een 1-2 voorsprong gingen we de rust in.

In de rust werd goed uitgelegd hoe we de doorloopbal moesten verdedigen en kwamen we vol goede moed de kleedkamer uit. Toch ging het verdedigen van de doorloopbal nog niet helemaal goed, waardoor AVO twee keer wist te scoren, 3-2. Door goed samen te spelen in de aanval en de bal snel te onderscheppen in de verdediging wist ROG veel kansen te creëren. De laatste paar minuten waren nog heel erg spannend, Anniek kwam goed vrij waardoor ze een paar keer kon schieten. Jammer genoeg was het niet genoeg om van AVO te winnen.

Na een goede wedstrijd te hebben gespeeld, was minimaal een gelijk spel wel verdiend geweest. De komende 2 weken zullen we hard gaan trainen en dan hebben we er alle vertrouwen in dat we gaan winnen van DWA/Argo D1!