Na oefenwedstrijden tegen stadsgenoten Club Brothers (8-20 winst) en de Parabool (26-18 verlies) was het zaterdag weer tijd voor het echte werk. Grote afwezige hierbij is Margriet, die zich op mysterieuze wijze heeft verstapt en daardoor de komende weken de wedstrijden vanaf de bank moet bekijken. Gelukkig voor het tweede stond Tirza vanuit ROG 3 te trappelen om het plekje op te vangen.

De eerste tegenstander was tegen Sparta Zevenhuizen 2. Het eerste aanvallende vak met daarin Elza, Tessa, Edwin en Erwin zorgden voor de eerste goal van de wedstrijd. In het begin van de wedstrijd waren beide teams aan elkaar gewaagd. De stand ging van 2-4 naar 6-4 naar 7-7. Hierna scoorde het vak met daarin Annet, Sophia, Robert en Dieko twee goals waarna de voorsprong niet meer werd weggeven. Erwin scoorde in de laatste seconde van de eerste helft nog een mooi afstandsschot wat de ruststand op 7-10 bracht.

Coach Mark was nog niet geheel tevreden. In de rust gaf hij de nodige aanwijzingen en zette alle koppen weer dezelfde kant op. Dat ROG 2 een sterkere tweede helft kent is vaker gebleken. Ook was dit afgelopen zaterdag het verhaal. Elza scoorde een belangrijk afstandsschot en zette de stand op vier verschil. De druk was er af en alles viel net even wat beter. Het verschil ging naar zes door een onehander van Sophia. Jelle kwam er in voor Edwin en zijn eerste twee schoten waren direct raak. Sinds dit seizoen mag er acht keer per wedstrijd (terug)gewisseld worden en Mark blijkt hier fan van te zijn. Zöe kwam erin voor Tessa waarna Tessa samen met Tirza in het veld kwam voor Sophia en Annet. Tessa zette de stand na een doorloopbal op 11-17 en de wedstrijd was definitief gewonnen. Edwin kwam erin voor Dieko en Erwin schoot zijn vijfde van de wedstrijd erin. Robert besliste de wedstrijd definitief door nog twee afstanders te scoren. ROG 2 begint het zaalseizoen goed met een 11-21 overwinning.

Scores: Erwin en Sophia elk 5, Robert 3, Jelle, Annet en Elza elk 2, Edwin en Tessa elk 1.