Na het veldseizoen is er heel wat verandert voor dit team. Zo bestaat de D1 nu uit 12 kinderen en staan er wel 5 trainers voor hun klaar. De heren in dit team zijn: Luuk, Eric, Giaro, Thijs, Senna, Leo en Lasse. En de dames zijn: Yara, Kim, Serena, Anniek en Marij.

Na oefenwedstrijden tegen stadsgenoten Club Brothers (8-20 winst) en de Parabool (26-18 verlies) was het zaterdag weer tijd voor het echte werk. Grote afwezige hierbij is Margriet, die zich op mysterieuze wijze heeft verstapt en daardoor de komende weken de wedstrijden vanaf de bank moet bekijken. Gelukkig voor het tweede stond Tirza vanuit ROG 3 te trappelen om het plekje op te vangen.

Afgelopen zaterdag stond de eerste zaalwedstrijd voor het vlaggenschip van ROG op het programma, tegen Sparta Zevenhuizen 1. Op het veld heeft ROG 1 het uitstekend gedaan, zij zijn tweede in de poule geëindigd. In de zaal speelt het team in de tweede klasse en na een sprankelende voorbereiding in de zaal, waren de spelers klaar voor de eerste zaalwedstrijd van het seizoen.

Na een aantal goede prestaties in de reserve tweede klasse op het veld, mochten de spelers van ROG 3 het afgelopen weekend hun kunsten in de zaal gaan vertonen. In de zaal speelt het sterrenteam van ROG een klasse lager, maar zullen er een boel goede veteranenteams getroffen worden. Zo ook CSL 4.

Op het lange gras in Roden mocht ROG 2 de eerste helft van de competitie afsluiten tegen hekkensluiter Noordenveld 2. Bij winst zou ROG ongeslagen en alleen bovenaan staan en dus als ware herbstmeisters de zaal in gaan.

Op een prachtige laatste zaterdag op het veld dit jaar, mocht het derde afgelopen zaterdag aantreden tegen Oranje Zwart 2.

Om 17:45 vertrokken we richting Winschoten voor de laatste wedstrijd van dit najaarsseizoen. Door de blessures in ons eigen team (Nienke ging de 3e wedstrijd al door haar enkel en Jildou kan door vocht in haar onderbeen nog geen hele wedstrijden spelen) hadden we Ilse en Kyra mee. Daarnaast waren ook onze vaste coaches Edwin en Petra er natuurlijk bij.

Na een hele dag regen, regen en nog eens regen, stond het veld nog net niet blank en maakte het derde van ROG zich op voor de wedstrijd tegen het tweede EKC2000. Hoewel de tegenstander laatste stond in de poule, verloren zij elke wedstrijd maar net en beloofde het wederom een spannende wedstrijd te worden.

Het derde van ROG reisde zaterdag 30 september af naar Zwolle, waar Sparta Zwolle hun tegenstander was. Het beloofde een zware dobber te worden, aangezien Sparta eerder in het seizoen van Parabool 2 te winnen, een tegenstander waar de ROGgers niet wist te winnen.

Na een urenlange reis trad het derde onder zonnige omstandigheden aan tegen het vierde team van KV Wageningen. Dankzij een file ter hoogte van Haren of all places, was van een goede voorbereiding geen sprake. De toppers van drie konden niet in de pauze van de wedstrijd ervoor inschieten en dit werd meteen duidelijk aan het begin van de partij.