Ben jij op zoek naar een leuke sportclub, waar je op jouw eigen niveau kunt korfballen en waar het bovenal heel gezellig is? Dan is ROG zeker iets voor jou!

Helaas moeten we melden dat er een wachtlijst voor vrouwelijke spelers bij de senioren is. Omdat veel vrouwen lid willen worden en de mannen het wat af laten weten kunnen we nu niet meer vrouwen als spelend lid aannemen. Trainingslid of Algemeen reserve worden is geen probleem. Zodra zich meer mannen melden zullen we de vrouwen op de wachtlijst gaan benaderen zodat we een extra team kunnen vormen. We zijn dus op zoek naar mannen, meld je dus aan korfbal minnende mannen van Groningen!

Bij onze vereniging kan je niet alleen één of twee keer per week trainen (afhankelijk van het team) en wedstrijden spelen, er valt nog veel meer te beleven. Gezellig napraten in onze eigen kantine, regelmatig leuke feesten, één keer per jaar op kamp met de hele vereniging (van groot tot klein) en nog veel meer! Kortom: sportief bezig zijn én gezelligheid.

Is ROG misschien ook wel jouw vereniging? Kom een keertje vrijblijvend kijken en meetrainen! Neem daarvoor even contact op met:

of bel met Nienke de Kleuver, 06 2029 1566

Informatie en/of aanmelden van jeugdleden kan via:

Zij kunnen je meer vertellen. Misschien zien we je wel terug als lid!