Enige tijd geleden hebben wij via de mail een enquête van het KNKV bij jullie uitgezet voor een Veilig Sportklimaat. Voor degenen die de vragenlijst hebben ingevuld, heel erg bedankt. Dit helpt ons als vereniging voor meer inzage in waar wij nog aan moeten werken.

Door metaalmoeheid begaf 2 weken geleden 1 van de 2 wedstrijdpalen het en door de leeftijd van deze paal was een nieuwe niet meer leverbaar. Een paal van KV Drachten hielp ons het eerste weekend uit de brand, waarvoor onze dank. Echter de meeste dank gaat uit naar onze eigen Gerben.

Beste (ouders van) leden,

Noteer alvast in de agenda - vrijdag 13 oktober 2017 staat de Algemene Ledenvergadering op de planning. Houd deze datum alvast vrij in de agenda!

Tijdens de ALV zullen o.a. alle commissies de jaarplannen gaan presenteren. Meer info inclusief agenda en bijlagen zullen in de komende weken worden verstuurd.

Dit jaar zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden op Vrijdag 9 juni 2017. De vergadering wordt gehouden in onze eigen kantine 't Mikpunt op sportpark Kardinge. De inloop van deze vergadering zal om 19.30 uur zijn en de vergadering zelf zal beginnen om 20.00 uur.

De agenda en het boekje zullen twee weken voor de vergadering digitaal verspreid worden.

Van alle leden wordt verwacht dat ze bij de vergadering aanwezig zijn. Het is meer dan een verplichting; een algemene ledenvergadering is het hoogste bestuursorgaan van de vereniging en biedt daardoor dé mogelijkheid om gezamenlijk na te denken over onze vereniging.

Wanneer je verhinderd bent, dien je je schriftelijk (per e-mail) af te melden bij de secretaris, Sjoerd Jongsma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Je kunt voor deze vergadering een ander lid machtigen om bij een eventuele stemming jouw mening naar voren te brengen. Een lid mag niet meer dan één afwezig lid vertegenwoordigen.

Wij hopen jullie allen vrijdag de 9e te verwelkomen!

Op 28 maart is ons lid Kristen Oeseburg bevallen van zoon Daan. Kristen en Robbert, van harte gefeliciteerd met jullie zoon! We hopen Daan snel te kunnen bewonderen op het veld.

Samen bouwen aan het plan voor de toekomst

Korfballers, verenigingen en het KNKV hebben passie voor de korfbalsport en delen gezamenlijke doelen. Toch staan we op afstand van elkaar en zijn we verdeeld over het land en hebben ieder onze eigen focus. Hoe kunnen we de ideeën en ambities met elkaar delen en samen bouwen aan de toekomst.

Het bestuur van C.K.V. ROG is verheugd te kunnen mededelen dat het contract met de trainersstaf een jaar wordt verlengd. Zowel hoofdcoach Jan Piepers en trainer/coach van het tweede Mark Steenbergen als de selectie zien nog voldoende perspectief voor een derde jaar samenwerking. ROG is erg blij met deze verlenging en dat daarmee de trainersstaf voor seizoen 2017-2018 al rond is.

De concept notulen van de laatste Algemene Ledenvergadering (d.d. 30 september 2016) zijn nu beschikbaar voor leden via onderstaande link. Het concept financieel jaarverslag is hierbij nog niet meegenomen. Deze is nog niet aangeleverd.

Onlangs heeft ROG zich aangesloten bij het Jeugdsportfonds. Dit fonds biedt ondersteuning voor gezinnen waar kinderen om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. 

Zaterdag 19 november 2016 was het dan zover, de officiële uitreiking van het certificaat arbitrageproof. Na het inzetten van diverse acties en al laatste het goedkeuren van het arbitragebeleid op de ALV in september, voldeed ROG aan alle voorwaarden voor het certificaat.

Namens het KNKV kwam Hendrik Jan Brandsma het certificaat voorafgaand aan de wedstrijd ROG 1 - V&V 1 uitreiken. Waarmee ROG de derde vereniging in district Noord is die het certificaat heeft ontvangen. Met het ontvangst van dit certificaat zijn wij er nog niet, maar de eerste grote stappen zijn gezet, wij moeten aandacht blijven geven aan arbitrage en ervoor zorgen dat fluiten leuk is en blijft.