Ben je 3, 4, 5 of 6 jaar? Kom dan naar de Kangoeroe Klup!

Op de Kangoeroe Klup doen we leuke bewegingsspelletjes en leer je springen, rennen en scoren en hebben we veel plezier samen. De Kangoeroe Klup is ongeveer 12 keer per jaar op zaterdagochtend als onze ROG-jeugd zijn thuiswedstrijden speelt.

In de zomer en het voorjaar spelen we op ons korfbalveld (Sportpark Kardinge), in de herfst en winter in Sporthal Beijum (Amkemaheerd 293) en Lewenborg (Kajuit 323).

Wil je kennismaken met de Kangoeroe Klup?

Kom dan gerust langs. Je mag 3x gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt bij de Kangoeroes.

Aanmelden: met het aanmeldingsformulier op de website of mail naar het jeugdbestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contributie: 45 euro per jaar.

Spurt, Funny, Jumper en Scoro zijn al lid van de Kangoeroe Klup. Doe jij ook mee?

kangoeroeKlup

De Kangoeroe Klup is een initiatief vanuit het Koninklijke Nederlands Korfbalverbond (KNKV) en is bedoeld voor kinderen die drie tot zeven jaar oud zijn. De naam ‘Kangoeroe Klup’ is gekozen omdat de kangoeroe veel overeenkomsten heeft met vaardigheden die horen bij de korfbalsport, zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien daarom de buidel, een veilige en warme plaats, voor de jongste leden van ROG.