zoe1zoe2zoe3

De gemeente houdt een tevredenheidsonderzoek onder alle sporters op de gemeentelijke sportparken. Laat ons weten wat u vindt van het sportpark! Geef uw mening over onder andere de velden, de kantines en de kleedkamers. Bent u tevreden, of vindt u dat het beter kan?

Onder de deelnemers verloten we toegangskaarten voor Groninger Topsportclubs en als hoofdprijs een sportmaterialenpakket van € 150,-!

Hoe meer sporters de vragenlijst invullen, hoe beter de gemeente weet wat ze aan het sportpark kunnen verbeteren.

De vragenlijst kan je invullen tot 5 juni 2017 invullen via bit.ly/OenS_Sportpark2017 of via www.stadjers.online

Op de laatste dag van 2016 zijn onze leden Hester Witteveen en Tjerk Lap de trotse ouders geworden van Berber Anna. Namens de gehele vereniging van harte gefeliciteerd!!!

Op woensdagochtend 1 juni hebben 350 leerlingen van groep 6/7 zeer enthousiast meegedaan aan een korfbalclinic als onderdeel van hun sportdag. Elke leerling is 25 minuten bezig geweest op het korfbalveld met schot-spelletjes en een wedstrijd. In een stralend zonnetje werd er door iedereen gescoord. Wij hopen op veel nieuwe leden! Hierbij een indruk van de ochtend.

foto 1.JPG
foto 1.JPG foto 1.JPG
foto 2.JPG
foto 2.JPG foto 2.JPG
foto 3.JPG
foto 3.JPG foto 3.JPG
foto 4.JPG
foto 4.JPG foto 4.JPG

Eind mei, het korfbalseizoen is weer bijna ten einde. Tijd om het huidige seizoen gelukzalig te evalueren (of om de wonden te likken). Lees nu het mini-seizoenoverzicht, samengesteld door uw immer spraakzame redactie!

Je moet wel even inloggen om het te kunnen lezen.

Sandy

Wij willen de ROG-leden bedanken voor alle steunbetuigingen na het overlijden onze Sandy.

Stef, Denise en Joey van der Woude.

Na een beslissingswedstrijd tegen het Amersfoortse MIA, is ROG 1 vandaag alsnog gedegradeerd uit de 1e klasse.

ROG bezette aan het eind van de competitie de 7e plek in klasse 1B, MIA deed datzelfde in poule 1C. Met een 10-5 ruststand zag het er al niet florissant uit voor de Groningers. En in de tweede helft konden er ook geen potten gebroken worden. Met een 16-10 verlies is degradatie dan ook een feit.

Gelukkig mogen we nu weer naar buiten, waar de uitgangspositie een stuk positiver is.

De overheerlijke paaseitjes zijn nog beschikbaar! Wil je nog een zakje? Of misschien je collega's, ouders, buren... de record verkoop staat nu op 15 zakjes Nienke De Kleuver! Wie haalt haar in??

Bestel ze nu!

Woensdag 6 januari sluit sporthal Kardinge om 17.30 uur i.v.m. het slechte weer. Hierdoor is er voor de selectie besloten om nogmaals te trainen in het Corpushuys op donderdag 7 januari (mocht het weer het morgen wel toelaten).

De trainingstijden voor deze avond zijn als volgt:

• 19:00 - 20:00 uur A1 en ROG 5
  • 20:00 - 21:00 uur ROG 3 en 4